Pandemi koşulları nedeniyle bu yıl ilk defa her akademik birim için ayrı ayrı ve sadece mezunlarımızla akademik personelimizin katıldığı mezuniyet törenleri planlandı.

24 Haziran 2021 Perşembe günü saat 16.00’da düzenlenen Mühendislik ve Teknoloji Fakültesi Mezuniyet Töreni’nde ilk olarak Fakülte ve Endüstri Mühendisliği Bölümü birincisi Sevgili Suzan Nur Ayaydın mezunlarımız adına bir konuşma yaptı. Tören, Mühendislik ve Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gülçin Büyüközkan Feyzioğlu’nun mezunlarımıza hitap ettiği konuşmasıyla devam etti.

Rektörümüz Prof. Dr. E. Ertuğrul Karsak tarafından Fakülte ve Endüstri Mühendisliği Bölümü birincisi olan Suzan Nur Ayaydın ile Bilgisayar Mühendisliği Bölümü birincisi olan Elif Ece Erdem’e birincilik ödüllerinin takdim edilmesinin ardından tüm mezunlarımız gururla sahneye çıktılar.

Pandemi koşullarında gereken tüm önlemlerin alınmasına ve sosyal mesafe kurallarına uyulmasına özen gösterilerek gerçekleştirilen törenimiz, mezunlarımız ve akademik personelimizin birlikte bölüm fotoğrafları çektirmelerinin ardından sona erdi.

Mühendislik ve Teknoloji Fakültesi mezunlarımızı tebrik ediyor, bundan sonraki yaşamlarında başarılarının devamını diliyoruz.

1 2 3 4

5 6 7 8