Dünyanın en saygın finans kuruluşlarından CFA Institute tarafından düzenlenen ve CFA Istanbul Society’nin ev sahipliği yaptığı 13. CFA Investment Research Challenge Türkiye yarışması 2021 yılı birincisi, 2018 ve 2019’da olduğu gibi, bir kez daha Galatasaray Üniversitesi oldu.

Endüstri Mühendisliği Bölümü öğrencilerinden Selen Toker, İktisat Bölümü öğrencilerinden Tolga Nair Çurgunlu, İşletme Bölümü öğrencilerinden Yunus Doğaç Arık ve Bahadır İncekara’dan oluşan ekip, akademik danışman Prof. Dr. Ömür Süer Baklacı ve endüstri mentoru Sercan Uzun’un katkılarıyla yarışmaya hazırlanarak birinciliği elde etme başarısını gösterdi.

Öğrencilerimizden oluşan ekip, Mart ayında düzenlenecek olan ve Avrupa, Orta Doğu ve Afrika bölgesinde yer alan ülkelerin birincilerinin katılacağı EMEA finalinde Türkiye’yi temsil edecek.