14 Nisan 1992 tarihli Milletlerarası Andlaşma ve 13 Ekim 1994 tarihli Ek Protokol çerçevesinde Galatasaray Üniversitesi ile Fransız yükseköğretim kurumları arasında yürütülen akademik işbirliğinin kapsamını belirleyen Akademik Konsey Toplantısı, konsorsiyuma üye olan Fransa'nın önde gelen yükseköğretim kurumlarının temsilcilerinin katılımıyla 10 Eylül 2018 tarihinde Üniversitemizde düzenlendi.

Üniversitemizi temsilen Rektör Prof. Dr. E. Ertuğrul Karsak'ın yanı sıra Fakültelerin, Enstitülerin, Yabancı Diller Yüksekokulunun ve Uluslararası İlişkiler Ofisinin temsilcilerinin katıldığı toplantıya, başta Paris I Panthéon-Sorbonne olmak üzere konsorsiyum üyesi Fransız yükseköğretim kurumları ile Fransız Milli Eğitim, Yükseköğretim ve Araştırma Bakanlığı yetkilileri katıldılar.

Akademik Konsey Toplantısında,  2017-2018 eğitim-öğretim yılının bilançosunun yanı sıra önümüzdeki yılın akademik işbirliği konuları da görüşüldü..

haber